ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι διαπραγματευτές της κινεζικής αποστολής προετοιμάζονται κανονικά για το ταξίδι στις ΗΠΑ.
Ωστόσο αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει. Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών.
«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η κινεζική ομάδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για εμπορικές συνομιλίες» είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Γκενγκ Σουάνγκ, στον απόηχο της προειδοποίησης Τραμπ για αύξηση των δασμών στις κινεζικές εισαγωγές στο 25% από 10%.
«Ωστόσο προσπαθούμε πρώτα να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση» πρόσθεσε.
Νωρίτερα είχαν δει το φως τις δημοσιότητας πληροφορίες, που ήθελαν την Κίνα να σκέφτεται να ακυρώσει τις διαπραγματεύσεις αυτής της εβδομάδας.
Ο Τραμπ ουσιαστικά θέλησε να πιέσει το Πεκίνο για περισσότερες παραχωρήσει πριν οριστικοποιήσει τη συμφωνία, αλλά ίσως δεν είχε υπολογίσει πόσο ισχυρούς τριγμούς θα προκαλούσε με την ανακοίνωσή του.
Παράλληλα θέλησε πιθανότατα να κερδίσει πόντους στο εσωτερικό.























































