ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Συνελήφθη ο 34χρονος ανιψιός - Η κληρονομιά με τα πολλά λεφτά
Αντάρτικο γαλάζιων βουλευτών για το αγροτικό - Απέτυχε το «μασάζ» του Τσιάρα
Συρία: Οι YPJ ανακοίνωσαν τον θάνατο καπετάνισσάς τους - Δέσμευση για συνέχιση του αγώνα
«Καρφώνει» Ζελένσκι και Ευρωπαίους ο Τραμπ: «Δεν θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανονικά θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές της 23ης Μαΐου η Βρετανία, καθώς δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για την επικύρωση μιας συμφωνίας για το Brexit από το κοινοβούλιο το προηγούμενο διάστημα.
Η Τερέζα Μέι ήλπιζε ότι θα το απέφευγε, ωστόσο, έως τώρα, οι συνομιλίες με τους Εργατικούς, που στόχευαν στο να ανοίξει ο δρόμος για την έξοδο από την ΕΕ, δεν έχουν καρποφορήσει.
«Δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατό να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία πριν από τη νόμιμη ημερομηνία των Ευρωεκλογών.
»Επομένως, (οι εκλογές) θα προχωρήσουν» είπε σε δημοσιογράφους ο Ντέιβιντ Λίντινγκτον.
«Θα διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας… επιχειρώντας να διασφαλίσουμε ότι η καθυστέρηση μετά τις εκλογές θα είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη.
Ιδανικά θα θέλαμε να βρεθούμε σε μια κατάσταση, όπου οι ευρωβουλευτές από τη Βρετανία να μην καταλάβουν ποτέ τις έδρες τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σίγουρα να το ολοκληρώσουμε όλο αυτό με επιτυχία έως το κλείσιμο του κοινοβουλίου για το καλοκαίρι».






















































