Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη οπλαρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ (φωτο)

Συνελήφθη οπλαρχηγός της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιρακινές υπηρεσίες πληροφοριών συνέλαβαν την Τετάρτη οπλαρχηγό της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σε μια περιοχή ανάμεσα στις επαρχίες Κιρκούκ και Σαλαντίν του βόρειου Ιράκ, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Ο τρομοκράτης που συνελήφθη ήταν ο αρχηγός μιας τρομοκρατικής ομάδας που πραγματοποιούσε τρομοκρατικές και άλλες βίαιες ενέργειες.

Στα χέρια των Αρχών έπεσαν και πολλά όπλα, έγγραφα και δεκάδες πινακίδες αυτοκινήτων, που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι τζιχαντιστές άλλαζαν τις πινακίδες στα οχήματά τους για να μετακινούνται στην περιοχή και να οργανώνουν τρομοκρατικές ενέργειες.

Μετά τη στρατιωτική ήττα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, οι τζιχαντιστές που παραμένουν ασύλληπτοι συνεχίζουν τον πόλεμο.

Ένα μέρος τους έχει συστήσει ένοπλα μπουλούκια στην ύπαιθρο, στην έρημο ή στα βουνά, που διεξάγει ανορθόδοξο πόλεμο.

Άλλοι έχουν συστήσει κρυφούς πυρήνες στις πόλεις και πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Οι ιρακινές Αρχές ασφαλείας διεξάγουν εκτεταμένες επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτών των τζιχαντιστών.

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ιρακινές Αρχές:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Οι IDF καταγγέλλουν: Τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν ασθενοφόρα, σχολεία και νοσοκομεία παραβιάζοντας την εκεχειρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr