ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μπουρλότο» φαίνεται πως βάζουν οι ΗΠΑ στις σχέσεις τους με την Βόρεια Κορέα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς το πολεμικό τους ναυτικό κατέλαβε πλοίο!
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Αμερικανική πλευρά, το πλοίο που κατελήφθη μεταφέρει άνθρακα, και παραβίασε τις κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ κατά της Βόρειας Κορέας.
Την ανακοίνωση έκανε μάλιστα επίσημα το υπουργείο Δικαιοσύνης, λέγοντας πως το πλοίο έχει τεθεί πλέον εκτός.
«Το πλοίο που παραβίασε τις κυρώσεις έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας» είπε ο επικεφαλής του τμήματος εθνικής ασφάλειας του υπουργείου, John C. Demers΄.
Η κίνηση αυτή αναμένεται να κλιμακώσει την ένταση μεταξύ των δύο χωρών, έπειτα και από τις πρόσφατες δοκιμές πυραύλων στις οποίες προχώρησε η Πιονγκγιάνγκ.























































