ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 70 μετανάστες πνίγηκαν την Παρασκευή, όταν το σκάφος τους βυθίσθηκε στα διεθνή ύδατα ανοικτά των ακτών της Τυνησίας, και 16 διασώθηκαν, μετέδωσε το κρατικό τυνησιακό πρακτορείο ειδήσεων Tunis Afrique Press.
Το σκάφος βυθίσθηκε σε απόσταση 40 ναυτικών μιλίων ανοικτά της ακτής του Σφαξ, νότια της Τύνιδας, πρόσθεσε το πρακτορείο διευκρινίζοντας πως αλιευτικά διέσωσαν τους επιζώντες.
Το Γαλλικό Πρακτορείο μεταδίδει από την πλευρά του πως οι τυνησιακές αρχές ανακοίνωσαν πως έχουν ήδη βρεθεί τα πτώματα τριών από τους αγνοούμενους μετανάστες.
Ο εκπρόσωπος του τυνησιακού υπουργείου Άμυνας Μοχάμεντ Ζέκρι διευκρίνισε πως, σύμφωνα με τους επιζήσαντες, 60 ως 70 Αφρικανοί από την υποσαχάρεια Αφρική επέβαιναν στο σκάφος, το οποίο είχε αναχωρήσει την Πέμπτη, από την Ζουάρα της Λιβύης.
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν τρία πολεμικά σκάφη της Τυνησίας και ένα ελικόπτερο της Μάλτας.
Εκπρόσωπος του τυνησιακού υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε πως το σκάφος προσπαθούσε να φθάσει παράνομα στην Ιταλία.























































