ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεφώνησε ο Τσαβούσογλου στον Λαβρόφ – «Απαράδεκτες ενέργειες» είπαν οι Ρώσοι

Τηλεφώνησε ο Τσαβούσογλου στον Λαβρόφ – «Απαράδεκτες ενέργειες» είπαν οι Ρώσοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για το Κυπριακό και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Ρωσίας και Τουρκίας, Σεργκέι Λαβρόφ και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στις 8 Μαΐου με πρωτοβουλία της τουρκικής πλευράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη συζήτηση «σημειώθηκε η ανάγκη για συνέχιση της ουσιαστικής ανταλλαγής απόψεων σχετικά με την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας για λύση του Κυπριακού, υπό το φως της ρωσικής θέσης πως οποιεσδήποτε ενέργειες που θα περιπλέξουν την κατάσταση είναι απαράδεκτες».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως οι δυο Υπουργοί συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία καθώς και για ένα φάσμα θεμάτων που αφορούν τις διμερείς σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας, όπως και για το πρόγραμμα επαφών μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας σε διάφορα επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ρωσία ετοιμάζει νέα μαζική επίθεση στην Ουκρανία και ζητάει επειγόντως Patriot

Ρώσοι φαρσέρ για Θάνο Ντόκο: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι Τεχνητή Νοημοσύνη»

Τούρκος κωμικός οδηγήθηκε στη φυλακή για εξύβριση του Ερντογάν

Jerusalem Post: Ο Ερντογάν της Τουρκίας διεξάγει πόλεμο εναντίον της Δύσης και του Ισραήλ – Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να το αγνοήσει

Η Τουρκία κατασκευάζει «διαστημική βάση» στη Σομαλία που θα μπορεί να εκτοξεύει βαλλιστικούς πυραύλους – Συναγερμός στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr