ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Σέρβοι αγόρασαν για το Βελιγράδι τουρκικής κατασκευής λεωφορεία. Η ένταξη των τουρκικών λεωφορείων στις αστικές συγκοινωνίες του Βελιγραδίου είχε «διαφημιστεί» ως σπουδαίο γεγονός.
Δεν πέρασε όμως πολύς καιρός και τώρα η εταιρεία «Ariva Litas», που είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του κοινού, έβγαλε προληπτικά από την κυκλοφορία τα 25 νέα λεωφορεία «Temsa LF 12 avenue» της τουρκικής κατασκευάστριας εταιρείας «Temsa».
Γιατί; Επειδή τα τουρκικά λεωφορεία… τρελάθηκαν!
Η απόσυρση των 25 οχημάτων έγινε μετά από ατύχημα.

Λεωφορείο ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα, από μόνο του και έπεσε σε κατάστημα στο κέντρο της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τέσσερα άτομα.
«Ως υπεύθυνη εταιρεία, η ασφάλεια των επιβατών είναι υψίστης σημασίας για εμάς, και τα 25 λεωφορεία προληπτικά αποσύρονται από την κυκλοφορία, μέχρι να λάβουμε την διαβεβαίωση από την κατασκευάστρια εταιρεία ότι παρέχουν πλήρη ασφάλεια», δήλωσε στέλεχος της Κοινοπραξίας «Arivi» που εξυπηρετεί 43 γραμμές στη σερβική πρωτεύουσα.
Τα οχήματα βρίσκονται ακόμη μέσα στην εγγύηση και αναμένεται από την τουρκική εταιρεία να εξηγήσει τη συμπεριφορά του οχήματος.
«Σύντομα θα διενεργηθούν πρόσθετοι έλεγχοι. Θα αποφασισθεί εάν τα τουρκικά λεωφορεία θα επιστραφούν στην κυκλοφορία», είπε εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας, όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Τώρα εμείς «κακοί» δεν θέλουμε να είμαστε αλλά… λεωφορεία από την Τουρκία; Πάνε καλά;






















































