ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Επανάσταση” χαρακτηρίζει η Χουριέτ το πρώτο περιοδικό για gay που θα κυκλοφορήσει στις 45 Αυγούστου στην Τουρκία.
“Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ταμπού, αλλά φυσικά βήμα βήμα” δηλώνει στην εφημερίδα ο αρχισυντάκτης του περιοδικού GM Εμίρ Ακγκιούν ο οποίος δηλώνει ευχαριστημένος από τις πρώτες θετικές αντιδράσεις για την έκδοση του περιοδικού.
Σε μια χώρα που που ακόμη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λέει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να γελάνε και με την πολιτική ιδεολογία του Ισλάμ και την σαρία στο πίσω πλευρό της μουσουλμανικής κυβέρνησης σίγουρα είναι μία μικρή επανάσταση αλλά είναι και δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθεί στο στόχαστρο των φανατικών μουσουλμάνων.
Στο πρώτο τεύχος εξώφυλλο είναι η Μαράια Κάρεϊ.























































