Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία έστειλε πολεμοφόδια στους τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία

Η Τουρκία έστειλε πολεμοφόδια στους τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία σειρά συριακών τζιχαντιστικών ενόπλων οργανώσεων φέρεται να εξόπλισε τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία, εν μέσω της τελικής στρατιωτικής επιχείρησης του προέδρου Άσαντ εναντίον των δυνάμεων της ισλαμικής αντιπολίτευσης στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με στελέχη της τουρκικής αντιπολίτευσης, αλλά και με πηγές από τους Σύρους ισλαμιστές, η Άγκυρα προώθησε διάφορα πολεμοφόδια στην αντιπολίτευση.

Το πρακτορείο Reuters, χαρακτηριστικά, μετέδωσε ότι τουρκική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή έφθασε σε στρατιωτική βάση στη βόρεια Χάμα, κοντά στο τζιχαντοκρατούμενο Τζάμπαλ αλ Ζαουίγια, το οποίο βομβαρδίζεται ανελλιπώς από συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι την τελική επιχείρηση της Δαμασκού εναντίον των τρομοκρατών, στη βορειοδυτική Συρία, συνδράμει και ο ρωσικός στρατός, μέσω της πολεμικής αεροπορίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr