ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυνανισμός, Καναδάς,


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δικαίωμα μιας καναδικής εταιρείας να απολύσει έναν εργαζόμενο, ο οποίος αυνανιζόταν φωναχτά μέσα στην τουαλέτα του γραφείου αναγνώρισε η εργατική διαιτησία.
Σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας επιχείρησε να σώσει τη δουλειά του υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του οφειλόταν στον εθισμό του στο σεξ, που είναι αναπηρία.
Ο άνδρας δούλευε σε αεροδιαστημική εταιρεία που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Halifax, στη Nova Scotia, και απολύθηκε έπειτα από παράπονα συναδέλφων του, οι οποίοι των άκουγαν να αυτοϊκανοποιείται στο μπάνιο, κάτι που τους προκαλούσε, όπως κατήγγειλαν, «ντροπή και ενόχληση».
Το συνδικάτο στο οποίο ανήκε ο άνδρας υποστήριξε το επιχείρημά του για εθισμό στο σεξ και αναπηρία αλλά και πως δεν τον προειδοποίησε κανείς για τα παράπονα των συναδέλφων του.
Η διαιτησία χαρακτήρισε σπάνια την περίπτωση, σημειώνοντας πως ούτε η εταιρεία ούτε ο εκπρόσωπος του σωματείου μπόρεσαν να βρουν αντίστοιχους κανονισμούς που να ρυθμίζουν το θέμα του αυνανισμού σε χώρο εργασίας.
Ο άνδρας πάντως αρνήθηκε πως έκανε «μουγκρητά και βογγητά» και διαβεβαίωσε τους υπεύθυνους πως όταν έβλεπε πορνό στο κινητό του είχε τον ήχο κατεβασμένο.























































