ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά ρατσιστικού εκφοβισμού σε παιδιά στη Βρετανία.
Σύμφωνα με έρευνα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Εθνική Ένωση για την Πρόληψη της Κακοποίησης των Παιδιών» (NSPCC), τα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων και bullying κατά παιδιών έχουν αυξηθεί κατά 20% από το 2015-16.
Μάλιστα, η Ένωση αναφέρει ότι υπήρξαν παιδιά που δήλωσαν ότι θέλουν να λευκάνουν το χρώμα του δέρματός τους για να γλιτώσουν από ρατσιστικά εγκλήματα στο σχολείο.
Μία 10χρονη είπε χαρακτηριστικά στο NSPCC ότι «προσπάθησε να κάνει το δέρμα του προσώπου της λευκότερο επειδή της έλεγαν ότι η επιδερμίδα της είναι βρώμικη».
Το 2017-’18, υπήρξαν πάνω από 10.500 ρατσιστικές επιθέσεις σε παιδιά σε όλη τη Βρετανία – 29 την ημέρα κατά μέσο όρο.























































