ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Παλαιστίνη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ και η Παλαιστινιακή Αρχή θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο μεταφοράς του ελέγχου της Γάζας στα Ηνωμένα Έθνη.
«Όλοι ρωτάνε, τι θα συμβεί μετά το τέλος της επιχείρησης; Ας υποθέσουμε ότι το Ισραήλ νικάει την Χαμάς. Υπάρχουν λιγοστές επιλογές. Ο διεθνής έλεγχος της Γάζας, από τα Ηνωμένα Έθνη, σίγουρα θα πρέπει να εξεταστεί» είπε.
Ο Λίμπερμαν επικαλέστηκε ως παραδείγματα τη Βρετανική Εντολή για την Παλαιστίνη και τις εντολές ελέγχου του ΟΗΕ για το Ανατολικό Τιμόρ και το Κόσοβο.
«Το είδαμε να λειτουργεί αρκετά καλά εκεί. Απαιτεί μία συμφωνία ανάμεσα σε εμάς και την Παλαιστινιακή Αρχή. Δεν απαιτεί την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών, μόνο συμφωνία των εμπλεκομένων πλευρών, του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής», είπε.























































