ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο ακόμα Γάλλοι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος καταδικάστηκαν σε θάνατο στο Ιράκ

Δύο ακόμα Γάλλοι μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος καταδικάστηκαν σε θάνατο στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δικαστήριο του Ιράκ καταδίκασε σε θάνατο δύο ακόμα Γάλλους πολίτες μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος την Κυριακή.

Οι ιρακινές δικαστικές Αρχές έχουν ήδη καταδικάσει σε θάνατο επτά μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος με γαλλική ιθαγένεια (υπηκοότητα).

«Υπήρξαν επαρκείς αποδείξεις για τη θανατική ποινή. Αμφότεροι ήταν μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος», δήλωσε ο Εισαγγελέας.

Η γαλλική κυβέρνηση δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι σέβεται τις δικαστικές Αρχές του Ιράκ και την ανεξαρτησία τους, αλλά εναντιώνεται στις θανατικές ποινές.

Ο Γάλλος υπουργός εξωτερικών δήλωσε την Τρίτη ότι η Γαλλία ξεκίνησε διπλωματικές προσπάθειες για να εμποδίσει τις εκτελέσεις των πολιτών της που καταδικάστηκαν σε θάνατο για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος.

Το Ιράκ κρατά στις φυλακές εκατοντάδες ξένους μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που περιμένουν τη σειρά τους να δικαστούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

DW: Το σκάνδαλο των funds πιέζει τον Ερντογάν

Το Ιράν διέκοψε τη χρηματοδότηση της Χαμάς επειδή δεν κατάφερε εξέγερση στη Δυτ. Όχθη

Ο Νετανιάχου προειδοποιεί για πιθανή επίθεση πριν από τις ισραηλινές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr