ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος ηγείται της ακροδεξιάς Λέγκας, απέρριψε τις επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά της Ιταλίας, υποστηρίζοντας πως η μείωση των φόρων είναι ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί το εθνικό χρέος.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε καταλήξει νωρίτερα σήμερα στο συμπέρασμα πως η Ιταλία παραβιάζει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ εξαιτίας του αυξανόμενου χρέους της, μια κατάσταση η οποία δικαιολογεί την έναρξη μιας πειθαρχικής διαδικασίας.
«Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος, που δημιουργήθηκε κατά το παρελθόν, είναι να μειωθούν οι φόροι … και να επιτραπεί στους Ιταλούς να εργασθούν περισσότερο και καλύτερα», αναφέρει ο Σαλβίνι σε δήλωση που εξέδωσε σε αντίδραση στην κίνηση της Κομισιόν.
«Με περικοπές, κυρώσεις και λιτότητα, είδαμε αύξηση του χρέους, της φτώχειας, της ανασφάλειας και της ανεργίας. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο», δήλωσε.
«Δεν ζητούμε το χρήμα άλλων, θέλουμε απλώς να επενδύσουμε σε εργασία, ανάπτυξη, έρευνα και υποδομή. Είμαι σίγουρος πως στις Βρυξέλλες θα σεβαστούν τη βούληση αυτή».























































