ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος ηγείται της ακροδεξιάς Λέγκας, απέρριψε τις επικρίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά της Ιταλίας, υποστηρίζοντας πως η μείωση των φόρων είναι ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί το εθνικό χρέος.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είχε καταλήξει νωρίτερα σήμερα στο συμπέρασμα πως η Ιταλία παραβιάζει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ εξαιτίας του αυξανόμενου χρέους της, μια κατάσταση η οποία δικαιολογεί την έναρξη μιας πειθαρχικής διαδικασίας.
«Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί το χρέος, που δημιουργήθηκε κατά το παρελθόν, είναι να μειωθούν οι φόροι … και να επιτραπεί στους Ιταλούς να εργασθούν περισσότερο και καλύτερα», αναφέρει ο Σαλβίνι σε δήλωση που εξέδωσε σε αντίδραση στην κίνηση της Κομισιόν.
«Με περικοπές, κυρώσεις και λιτότητα, είδαμε αύξηση του χρέους, της φτώχειας, της ανασφάλειας και της ανεργίας. Πρέπει να κάνουμε το αντίθετο», δήλωσε.
«Δεν ζητούμε το χρήμα άλλων, θέλουμε απλώς να επενδύσουμε σε εργασία, ανάπτυξη, έρευνα και υποδομή. Είμαι σίγουρος πως στις Βρυξέλλες θα σεβαστούν τη βούληση αυτή».






















































