ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ωθούμενοι από την επιθυμία για αλλαγή και το «πράσινο» κύμα των ευρωεκλογών, οι Σοσιαλδημοκράτες της Δανίας φαίνεται ότι θα είναι οι νικητές των βουλευτικών εκλογών που διεξήχθησαν την Τετάρτη καθώς η δεξιά υποχωρεί αισθητά.
Μολονότι και οι Σοσιαλδημοκράτες καταγράφουν μικρή πτώση, σε σύγκριση με τις εκλογές του 2015, βρίσκονται στην πρώτη θέση με ποσοστό 25,3-25,9%, σύμφωνα με τα έξιτ πολ που δημοσιοποιήθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια DR και TV2 αφού έκλεισαν οι κάλπες.
Χάρη στην άνοδο και των άλλων κομμάτων της αριστεράς και της κεντροαριστεράς, οι Σοσιαλδημοκράτες φαίνεται ότι θα έχουν οριακά την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, με 90 έδρες (σε σύνολο 179).
Το οικολογικό Σοσιαλιστικό Λαϊκό Κόμμα, παραδοσιακός σύμμαχος των Σοσιαλδημοκρατών, θα διπλασιάσει τον αριθμό των βουλευτών του καθώς φαίνεται να αποσπά ποσοστό 7,4-8,3%.
Από την άλλη, το ευρωσκεπτικιστικό, αντιμεταναστευτικό Κόμμα του Λαού της Δανίας ενδέχεται να χάσει σχεδόν τις μισές έδρες του, πέφτοντας στις 18, από 37 που έχει σήμερα.























































