ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη βούλησή της να διατηρήσει τη βουλευτική της έδρα στη Βουλή των Κοινοτήτων και αφότου αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ανακοίνωσε η Τερέζα Μέι.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι δήλωσε πως σχεδιάζει να παραμείνει βουλευτής της εκλογικής της περιφέρεια, ωστόσο απέκλεισε το ενεχόμενο να παραμείνει πρωθυπουργός μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του Συντηρητικού κόμματος.
«Πράγματι, θα παραμείνω εδώ και θα συνεχίσω να είμαι μέλος του κοινοβουλίου για την εκλογική περιφέρειά μου» σημείωσε η Μέι, απαντώντας σε βουλευτές που την ρώτησαν για τα σχέδιά της.
«Έδωσα τον λόγο μου στο κόμμα μου σχετικά με το τι θα πράξω και θα τηρήσω τον λόγο μου» υπογράμμισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, σχολιάζοντας τις κινήσεις της μετά την εκλογή του διαδόχου της.






















































