ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κριστίν Λαγκάρντ,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε την Πέμπτη πως αισθάνεται «τιμή» που το όνομά της περιλαμβάνεται σε εκείνα που αναφέρονται για την προεδρία της επόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά παραμένει προσώρας επικεντρωμένη στην «εντολή» της στο ΔΝΤ.
«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να αποτελώ μέρος μερικές φορές αυτής της ευρωπαϊκής ‘αγοράς’.
»Όμως έχω μια αποστολή. Περισσότερο από μια αποστολή: έχω μια εντολή.
»Εκπληρώνω την αποστολή μου και υλοποιώ την εντολή μου», εξήγησε στους δημοσιογράφους στο Λουξεμβούργο.
Η 63χρονη Γαλλίδα αναφέρεται ως πιθανή λύση για την προεδρία της επόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες προκειμένου να συζητήσουν τους διορισμούς αυτούς.
Ο/η διάδοχος του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του/της την 1η Νοεμβρίου.
Εκείνος/η που θα διαδεχθεί τον Ντόναλντ Τουσκ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα αναλάβει τα νέα του/της καθήκοντα την 1η Δεκεμβρίου.
Η Κριστίν Λαγκάρντ επελέγη και πάλι το 2016 για μια δεύτερη πενταετή θητεία στην ηγεσία του ΔΝΤ.























































