ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Βόρεια Μακεδονία μπορεί να μην έχουν θάλασσα, αλλά έχουν… κορμιά και μέχρι να κατέβουν στη Χαλκιδική και αυτό το καλοκαίρι, έβαλαν τα μαγιό και πόζαραν σε κεντρική πλατεία στα Σκόπια.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, νεαρές γυναίκες της πόλης των Σκοπίων έβγαλαν τα ρούχα τους και πόζαραν στην κεντρική πλατεία με το σύνθημα «Είμαι υπερήφανη που είμαι εγώ».
«Μια ομάδα Σκοπιανές, αφήνοντας παραπέρα τα μειονεκτήματα που μπορεί να κουβαλά η κάθε μία, και περπάτησαν με μαγιό στην Πλατεία της Μακεδονίας», γράφει σκοπιανό δημοσίευμα.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η «Lisca», για να προσφέρει θετική ενέργεια και δύναμη σε όλες τις γυναίκες λέγοντας ότι «Όλες είναι ένα και όλες είναι υπέροχες».
Στόχος ήταν οι γυναίκες να αποβάλλουν κάθε προκατάληψη, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.





























































