ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παύλος Ασλανίδης για κόμμα Καρυστιανού: «Στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες»
Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»
Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ
Πλακιάς: «Ούτε ένας ΠΑΤΕΡΑΣ μια ΜΑΝΑ ένας ΑΔΕΡΦΟΣ μια ΑΔΕΡΦΗ ένας ΓΙΟΣ μια ΚΟΡΗ ένας ΣΥΖΥΓΟΣ τίποτα ΚΑΝΕΝΑΣ» στο κόμμα
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Μητσοτάκη: Η Τουρκία μάς οδηγεί σε εθνική κρίση! Ο κατευνασμός την αποθρασύνει -
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης παραμένει υπό τον έλεγχο του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
Τις προηγούμενες ημέρες οι τουρκόφιλοι τζιχαντιστές, που μάχονται στο πλευρό της διεθνώς αναγνωρισμένης ισλαμικής κυβέρνησης της Τρίπολης, εξαπέλυσαν τουλάχιστον 20 επιθέσεις για να πάρουν το αεροδρόμιο από τις δυνάμεις του LNA, που τελεί υπό τις διαταγές της κοσμικής κυβέρνησης με έδρα τη Βεγγάζη της Κυρηναϊκής.
Η πρωτεύουσα της Λιβύης και η ισλαμική της κυβέρνηση -που αναγνωρίζει ο ΟΗΕ- τελούν από τις 4 Απριλίου στην Τρίπολη σε πολιορκία από τις κοσμικές δυνάμεις του LNA.
Η ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης υποστηρίζεται από την Τουρκία και το Κατάρ.
Τουρκία και Κατάρ στέλνουν πλοία φορτωμένα με οπλισμό, τεθωρακισμένα, πολεμοφόδια και τζιχαντιστές που ξεφορτώνουν στο λιμάνι της Τρίπολης.
Ο LNA υποστηρίζεται από την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα.
Στο πλευρό του LNA έχει ταχθεί και η αμερικανική κυβέρνηση.























































