ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβεβαιώσεις για τις προθέσεις της να ενταχθούν η Βόρεια Μακεδονία στην ΕΕ παρείχε η Άνγκελα Μέρκελ, παρότι όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει, το πλάνο των διαπραγματεύσεων μετατίθεται για το φθινόπωρο.
Απαντώντας στην ερώτηση του πρακτορείου ειδήσεων ΜΙΑ της γείτονος, η Μέρκελ τόνισε ότι θα ρίξει όλο της το πολιτικό βάρος στην απόφαση να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις.
«Είναι θέμα εβδομάδων», διευκρίνισε, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ίδια είχε παραπέμψει τις διαπραγματεύσεις για τον Οκτώβριο.
Σε κάθε περίπτωση, η καγκελάριος ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να φέρει μια θετική απόφαση.
Η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ γίνεται λίγες ημέρες μετά τη νέα συνάντησή του με τον Ζόραν Ζάεφ αλλά και την αποκάλυψη ότι παραπέμπει την έναρξη των διαπραγματεύσεων.






















































