Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναμμένη 31χρονη δασκάλα το «έκανε» με 15χρονο στο σχολείο και το πάρκο

Ξαναμμένη 31χρονη δασκάλα το «έκανε» με 15χρονο στο σχολείο και το πάρκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με έναν 15χρονο μαθητή έβγαζε γούστα μια 31χρονη δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στη Φλόριντα.

Η ξαναμμένη εκπαιδευτικός κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον ανήλικο, στέλνοντάς του σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, και ότι το «έκανε» μαζί του σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ερωτικής επαφής… σε πάρκο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύλληψη της Kassandra Moore την περασμένη Δευτέρα είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, μετά από καταγγελία που υπέβαλε το Broach School, όπου εργαζόταν η εν λόγω δασκάλα, στο αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον.

Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικές συνομιλίες των εμπλεκομένων και ένα… χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, η αρρωστημένη σχέση φέρεται να ξεκίνησε όταν η δασκάλα άρχισε να ανταλλάζει μηνύματα με τον μαθητή της με αφορμή μια εργασία.

Σύντομα η επικοινωνία μετατράπηκε σε φλερτ, με τη δασκάλα να γράφει σε ένα μήνυμα:

«Ήθελα να σε αρπάξω και να σε φιλήσω αλλά δεν ήθελα να κάνω την πρώτη κίνηση επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να με απέρριπτες».

Σε συνομιλίες που είχε με το έφηβο θύμα, η Αστυνομία της Φλόριντα ανακάλυψε ότι τα μηνύματα περιείχαν συχνά τολμηρές φωτογραφίες της δασκάλας, η οποία πόζαρε για χάρη του 15χρονου με τα εσώρουχα αποκαλύπτοντας διάφορα σημεία της ανατομίας της.

Όταν ξεκίνησε κανονικά ο «δεσμός» το «ζευγάρι» έδινε ραντεβού σε διάφορα σημεία για να κάνει σεξ, όπως π.χ. στο αμάξι της Moore, σε σχολικές αίθουσες μετά το σχόλασμα και σε ένα πάρκο της περιοχής.

Από την τελευταία τοποθεσία μάλιστα, οι Αρχές συνέλεξαν ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο, ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό με το DNA της δασκάλας και του αγοριού.

Τουλάχιστον τέσσερις σεξουαλικές επαφές που ανέφερε το αγόρι, μεταξύ 23 και 29 Μαρτίου, φέρονται να έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία, ενώ τα άλλοθι που παρουσίασε η δασκάλα αποδείχθηκαν αναληθή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η «σχέση» έλαβε τέλος όταν ένας από τους φίλους του αγοριού πήγε στον διευθυντή του σχολείου και του αποκάλυψε τι συνέβαινε.

Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

Στην προσπάθειά της να καλύψει τα ίχνη της, η δασκάλα ζήτησε από μια συνάδελφο να την καλύψει παρέχοντάς της άλλοθι, ωστόσο εκείνη τελικά αποφάσισε να μην το κάνει, όταν συνειδητοποίησε πόσο είχε προχωρήσει η ανάρμοστη σχέση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr