ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε την Πέμπτη και τρεις τραυματίστηκαν, όταν ο συριακός στρατός βομβάρδισε τουρκικό φυλάκιο κοντά στην πόλη Σεΐρ Μαγέρ της βορειοδυτικής Συρίας, στην επαρχία Χάμα στα όρια με την επαρχία Ιντλίμπ.
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε τις απώλειες.
Ο συριακός στρατός δήλωσε ότι βομβάρδισε τη συγκεκριμένη περιοχή ως απάντηση σε επιθέσεις που δέχθηκαν σημεία ελέγχου του συριακού στρατού.
Η Τουρκία έχει εγκαταστήσει δώδεκα παρατηρητήρια-φυλάκια μεταξύ των τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία και στον συριακό στρατό.
Η Τουρκία εισέβαλε στη συγκεκριμένη περιοχή, μετά από συμφωνία με τη Ρωσία και το Ιράν και παριστάνει την «ειρηνευτική» δύναμη.
Στην πραγματικότητα είναι «ασπίδα» που προστατεύει τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και άλλων φιλοτουρκικών οργανώσεων από τις επιθέσεις του στρατού.
Το πρωί της Παρασκευής τουρκικό και συριακό πυροβολικό αντάλλαξαν για μια ακόμη φορά πυρά στην ίδια περιοχή.
Στην κεντρική φωτογραφία, ένα από τα τουρκικά φυλάκια-παρατηρητήρια, πρόκειται βεβαίως για κανονική βάση, στο έδαφος της βορειοδυτικής Συρίας στην επαρχία της Χάμα.
























































