Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Βιάζουν οι μετανάστες, βλάπτουν οι ομοφυλόφιλοι

Πούτιν: Βιάζουν οι μετανάστες, βλάπτουν οι ομοφυλόφιλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απαρχαιωμένες και ανώφελες χαρακτήρισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν τις προοδευτικές ιδέες που προβάλλονται στις δυτικές δημοκρατίες.

Σε συνέντευξή τους στους Financial Times o πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε πως «οι μετανάστες μπορούν να βιάζουν και να λεηλατούν έχοντας ασυλία», ενώ αναφέρθηκε και στους ομοφυλόφιλους λέγοντας πως «μπορούν να κάνουν ότι θέλουν αλλά η πολλή ανεκτικότητα βλάπτει την παραδοσιακή οικογένεια».

Για το προσφυγικό και μεταναστευτικό στην Ευρώπη, ο Πούτιν είπε πως οι προοδευτικές ιδέες έχουν «κατατροπωθεί» και ότι ο τρόπος ζωής των δυτικών παραβιάζει τις παραδοσιακές αξίες της οικογένειας.

Είπε ακόμα ότι το 2017 η Άνγκελα Μέρκελ έκανε ένα κολοσσιαίο λάθος όταν επέτρεψε να μπουν ένα εκατομμύριο πρόσφυγες στην χώρα της.

«Οι μετανάστες μπορούν να σκοτώνουν, να λεηλατούν και να βιάζουν έχοντας ασυλία γιατί προστατεύονται τα δικαιώματά τους», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους είπε πως η ανεκτικότητα που έχει επιδειχθεί απέναντί τους έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα τους ετεροφυλόφιλους: «Δεν έχουμε πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.

Ας ζουν όπως θέλουν. Αλλά κάποια πράγματα μας φαίνονται υπερβολικά και δεν πρέπει να επισκιάζουν την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τις παραδοσιασκές αξίες της οικογένειας που έχουν εκατομμύρια άνθρωποι που αποτελούν τον πυρήνα του πληθυσμού».

Τουσκ κατά Πούτιν

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στηλίτευσε με ασυνήθιστη σφοδρότητα τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Λέγοντας σαρκαστικά ότι η αϋπνία λόγω της αλλαγής ζώνης ώρας του επέτρεψε να διαβάσει ολόκληρη τη συνέντευξη, ο Τουσκ εξαπέλυσε αντεπίθεση, σε ασυνήθιστα μη διπλωματικό τόνο, από την Ιαπωνία, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο της G20.

«Μπορώ να πω ότι διαφωνώ απόλυτα με το επιχείρημα κατά το οποίο οι προοδευτικές ιδέες είναι απαρχαιωμένες.

»Ως Ευρωπαίοι, υπερασπιζόμαστε σθεναρά και χωρίς καμία αμφισημία την προοδευτική δημοκρατία», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός της Πολωνίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Όποιος λέει ότι η προοδευτική δημοκρατία είναι απαρχαιωμένη λέει ταυτόχρονα ότι οι ελευθερίες είναι απαρχαιωμένες, ότι το κράτος δικαίου είναι απαρχαιωμένο, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι απαρχαιωμένα», αντέτεινε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Για εμάς στην Ευρώπη, πρόκειται για θεμελιώδεις, ζωτικές αξίες», συνέχισε ο Τουσκ· απεναντίας, είναι «ο αυταρχισμός, η προσωπολατρεία και ο νόμος των ολιγαρχών που είναι στ’ αλήθεια απαρχαιωμένα φαινόμενα, έστω κι αν μπορεί να μοιάζουν μερικές φορές να φέρνουν αποτέλεσμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr