ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιάφκα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε η ιρακινή Αστυνομία

Γιάφκα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κατέστρεψε η ιρακινή Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γιάφκες και κρυψώνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανακάλυψε η Ομοσπονδιακή Αστυνομία του Ιράκ δυτικά του Κιρκούκ.

Οι συγκεκριμένοι χώροι χρησιμοποιούνταν από κρυφούς -εν υπνώσει- πυρήνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Οι Ιρακινοί αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιδρομή στις κρυψώνες την Κυριακή και αφού πήραν από αυτές ό,τι υλικό είχαν αποθηκευμένο οι τζιχαντιστές, τις κατέστρεψαν.

Οι Αρχές κατάσχεσαν φορολογικά έγγραφα, υλικά για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ξηρά τροφή, εξτρεμιστικά βιβλία και δεκάδες στολές της ιρακινής σιιτικής πολιτοφυλακής Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι (Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης).

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, μετά τη στρατιωτική ήττα τους στο Ιράκ, συνηθίζουν να μεταμφιέζονται με στολές της Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι -της πολιτοφυλακής που τους πολέμησε σθεναρά- για να κινούνται ανεμπόδιστα ή να πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε στρατιωτικούς ή πολιτικούς στόχους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν συγκρότησαν «ελίτ» ιρακινούς σιιτικούς πυρήνες για να επιτεθούν σε γείτονες του Κόλπου

Σε ισχύ η νέα εκεχειρία Ισραήλ-Χεζμπολάχ με μεσολάβηση ΗΠΑ και Κατάρ – Επιμένει για «ελευθερία δράσης» ο ισραηλινός στρατός

Συρία: 3.548 συλλήψεις στρατιωτικών του καθεστώτος Άσαντ από το Υπουργείο Εσωτερικών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr