ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερη αφέθηκε η Καρόλα Ρακέτε, η πλοίαρχος του Sea-Watch, που συνελήφθη όταν «έδεσε» στην Λαμπεντούζα και αποβίβασε 40 μετανάστες έπειτα από δύο εβδομάδες παραμονής του σκάφους μεσοπέλαγα με τις κατηγορίες για ενθάρρυνση της παράνομης μετανάστευσης και για αντίσταση κατά της Αρχής επειδή δεν σταμάτησε το σκάφος της κατόπιν εντολής των ιταλικών Αρχών.
Η Ρακέτε κινδύνευε με ποινή 10ετους φυλάκισης.
Η Ρακέτε στην απολογία της ζήτησε συγγνώμη για τη σύγκρουση με το ιταλικό σκάφος, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα και εξήγησε ότι μόνη της έννοια ήταν η προστασία των μεταναστών που βρίσκονταν στη θάλασσα για πάνω από δυο εβδομάδες.























































