Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφτάψυχος ο Σαουδάραβας οπλαρχηγός Μουχαϊσνί – Επιβίωσε από βομβαρδισμό της συριακής αεροπορίας

Εφτάψυχος ο Σαουδάραβας οπλαρχηγός Μουχαϊσνί – Επιβίωσε από βομβαρδισμό της συριακής αεροπορίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο τζιχαντιστής οπλαρχηγός Αμπντουλάχ Μουχαϊσνί, τραυματίστηκε βαριά την Τρίτη όταν βομβαρδίστηκε η θέση του στα βόρεια της επαρχίας Χάμα (βορειοδυτική Συρία) από τη συριακή αεροπορία.

Ωστόσο, όπως μετέδωσαν μιντιακοί ακτιβιστές, παρά τα σοβαρά του τραύματα τη γλίτωσε και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Το ίδιο τυχερός δεν ήταν ο πιστός και αφοσιωμένος σύντροφός του, Άμου Άσαντ, που σκοτώθηκε δίπλα του στον ίδιο βομβαρδισμό.

Συνολικά πέντε τζιχαντιστές, άνδρες του Μουχαϊσνί, σκοτώθηκαν.

Ο Μουχαϊσνί μοιάζει εφτάψυχος. Έχει επιβιώσει από μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων και άλλων προσπαθειών δολοφονίας του από το 2013 που βρίσκεται στη βορειοδυτική Συρία.

Πριν λίγο διάστημα είχε πραγματοποιήσει και οικονομικό έρανο με στόχο να ενισχυθούν οι οχυρώσεις των τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία

Το σουνιτικό Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τζαμί του Ισλαμαμπάντ με τουλάχιστον 31 νεκρούς

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr