Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγαίνει από τη φυλακή η «χειρότερη παιδεράστρια της Βρετανίας»

Βγαίνει από τη φυλακή η «χειρότερη παιδεράστρια της Βρετανίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποφυλακίζεται η βρεφονηπιαγωγός που έγινε γνωστή ως «η χειρότερη παιδεράστρια της Βρετανίας».

Η 49χρονη Βανέσα Τζορτζ καταδικάστηκε το 2009 σε επτά χρόνια φυλάκισης και πρόσφατα έπεισε την Επιτροπή Αναστολών της φυλακής, όπου εκτίει την ποινή της ότι πλέον δεν αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά.

Η Βανέσα Τζορτζ τράβηξε 64 φωτογραφίες που έδειχναν την ίδια να κακοποιεί μωρά και βρέφη στο βρεφοκομείο Little Ted’s, όπου εργαζόταν.

Η 49χρονη σόκαρε τη βρετανική κοινή γνώμη με τα αποτρόπαια εγκλήματά της, κακοποιώντας παιδιά που υποτίθεται ότι φρόντιζε.

Τον Μάιο του 2017, έχοντας εκτίσει επτά χρόνια φυλάκισης υπέβαλε αίτηση για αποφυλάκιση αλλά απορρίφθηκε.

Η είδηση της αποφυλάκισής της έχει ήδη προκαλέσει την οργή των γονιών των παιδιών που κακοποιήθηκαν ενώ και ο πρώην σύζυγος της Βανέσα Τζορτζ δήλωσε συγκλονισμένος.

Ο σύζυγος και οι δύο κόρες της, την αποκήρυξαν δημόσια και μετά το διαζύγιο που εκδόθηκε όσο η Βανέσα ήταν στη φυλακή, άλλαξε και το επίθετό της.

Ούτε ο σύζυγός της Άντριου ούτε τα παιδιά της ήξεραν τα εγκλήματά της και ο Άντριου φοβάται ότι η Βανέσα εξαπάτησε τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής και εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για τα παιδιά.

«Είμαι συγκλονισμένος, δεν ξέρω τι να πω. Η Βανέσα θα επιστρέψει στην κοινωνία με νέα εμφάνιση και νέα ταυτότητα.

»Είναι χειριστική και δεν θα έπρεπε να αποφυλακιστεί» δήλωσε στη Daily Mail.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Η Βρετανία έδωσε «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων σε επιχειρήσεις για τα Στενά του Ορμούζ

Σκωτία: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εισβολής σε ναύσταθμο με πυρηνικά υποβρύχια

Βρετανοί κρατούμενοι στο Ιράν χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr