ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λίβανος, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποσύρθηκαν την Πέμπτη από την πόλη Άρσαλ του Λιβάνου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που είχαν εισβάλλει την Παρασκευή κι ενεπλάκησαν σε μάχες με τον λιβανέζικο στρατό.
Ωστόσο, οι μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους έχουν πάρει μαζί τους αιχμαλώτους δεκάδες Λιβανέζους στρατιώτες, τους οποίους και κρατούν ως ομήρους.
Την αποχώρηση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους πέτυχαν οι σαλαφιστές σεΐχηδες που διαπραγματεύονταν με τους τρομοκράτες. Οι ίδιοι σεΐχιδες υποστηρίζουν ότι θα πετύχουν και την απελευθέρωση των Λιβανέζων στρατιωτών που κρατούνται αιχμάλωτοι.
Από τις μάχες των προηγούμενων ημερών σκοτώθηκαν 17 Λιβανέζοι στρατιώτες, δεκάδες τζιχαντιστές και πολλοί άμαχοι.
Στα χέρια των ημίτρελων ισλαμοφασιστών κρατούνται 19 στρατιώτες και 20 αστυνομικοί.
Οι απώλειες των αμάχων σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ είναι 38 νεκροί και 268 τραυματίες. Η φωτογραφία της χτυπημένης από τη μάχη Άρσαλ, είναι από τη Daily Star του Λιβάνου.























































