ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Σκόπια, Τουρκία,


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε τη Δευτέρα τη Βόρεια Μακεδονία για διήμερη επίσημη επίσκεψη.
«Στα Σκόπια για συναντήσεις στην φιλική Βόρεια Μακεδονία», είπε με tweet του ο Τούρκος ΥΠΕΞ, λίγο πριν άφιξή του στην πρωτεύουσα του βαλκανικού κράτους.
Ο Τσαβούσογλου παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση μνήμης για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην Τουρκία την νύχτα της απόπειρας του στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016, που οργανώθηκε από την τουρκική αντιπροσωπεία στα Σκόπια.
«Αυτή η επίσκεψη είναι σύντομη, αλλά είναι μεγάλη χαρά για εμάς να έρθουμε κοντά με την τουρκική κοινότητα και τους αντιπροσώπους της τουρκικής κοινότητας», συμπλήρωσε στην εκδήλωση μνήμης για την τρίτη επέτειο του πραξικοπήματος.
Ο Τούρκος υπουργός αναμένεται να συναντηθεί με τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας Νικόλα Ντιμιτρόφ για τη συζήτηση διμερών σχέσεων.
Στην ανακοίνωση επίσκεψης Τσαβούσογλου στα Σκόπια, το τουρκικό ΥΠΕΞ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητηθούν όλες οι πτυχές των διμερών μας σχέσεων και ευκαιρίες για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων…».























































