ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες - Πώς τα κατάφερε
Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός
Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά 700.000 ευρώ από Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά
Πτήση FlyDubai: Ο μαχαιρωμένος πιλότος Σουμίτ Μχατσάρ μίλησε από το νοσοκομείο - «Γνώριζα ότι δεν μπορούσα να αφήσω τους επιβάτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας επικίνδυνος εμίρης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) συνελήφθη στην επαρχία Σαλαντίν του Ιράκ, αποκάλυψε την Κυριακή ιρακινή πηγή από τις Αρχές ασφαλείας.
Όπως μεταδίδει το BasNews, το σημαντικό στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνελήφθη στην κωμόπολη Ταρμίγια, στην επαρχία Σαλαντίν, από τις Δυνάμεις Ταχείας Επέμβασης.
Ο τρομοκράτης αναγνωρίστηκε ως ο Σαμπάχ Μοχάμεντ, υπεύθυνος για μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας και αμάχους.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι αιχμαλωτίστηκαν στην ίδια επιχείριση και άλλοι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που ήταν μαζί με τον εμίρη τους.
Χιλιάδες τζιχαντιστές παραμένουν ελεύθεροι στο Ιράκ. Άλλοι έχουν σχηματίσει συμμορίες και κινούνται στην έρημο και στα βουνά, πραγματοποιώντας ληστρικές επιδρομές και επιθέσεις στις δυνάμεις ασφαλείας, άλλοι έχουν συγκροτήσει μυστικούς πυρήνες μέσα στις πόλεις.
Οι ιρακινές Αρχές διεξάγουν ασταμάτητα επιχειρήσεις για να εξαρθρώσουν τα δίκτυα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και να εξαλείψουν τις ένοπλες ομάδες που περιφέρονται στην ύπαιθρο.























































