ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Ρωσία, Συρία, Τουρκία,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα ανταποδώσει, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβάλουν κυρώσεις για την αγορά από την Άγκυρα του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων S-400, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος πρόσθεσε πως ενδεχόμενες κυρώσεις θα ήταν απαράδεκτες.
Σε συνέντευξή του στο δίκτυο TGRT Haber, ο Τσαβούσογλου υποστήριξε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν θέλει να επιβάλει κυρώσεις και πρόσθεσε πως δεν αναμένει η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αναλάβει τέτοια δράση.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι για την ώρα δεν είναι απαραίτητες επιπλέον γεωτρήσεις ή γεωτρύπανα στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με το TGRT.
Και πρόσθεσε πως η Τουρκία είναι έτοιμη για συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί μια λύση στη διένεξη για τους ενεργειακούς πόρους στην περιοχή.
Ο Τσαβούσογλου είπε επίσης πως αν δεν δημιουργηθεί μια σχεδιαζόμενη ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία και αν συνεχιστούν οι απειλές εναντίον της Τουρκίας, θα εξαπολυθεί στρατιωτική επιχείρηση ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, με στόχο τους Κούρδους συμμάχους των Αμερικανών.























































