ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας συμφιλιωμένος με τη συριακή κυβέρνηση πρώην στασιαστής οπλαρχηγός, ο Φιράς Αλ Μασαλαμέχ, δολοφονήθηκε την Πέμπτη στη νότια Συρία.
Σύμφωνα με συριακές στρατιωτικές πηγές, που επικαλείται το Al Masdar News, ο Φιράς Αλ Μασαλαμέχ έπεσε σε ενέδρα αγνώστων, οι οποίοι γάζωσαν το όχημά του ενώ κινούνταν σε δρόμο νοτιοδυτικά της πόλης Νταράα.
Συγκεκριμένα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στην κωμόπολη Αλ Γιαντούνταχ και ο Μασαλαμέχ σκοτώθηκε επί τόπου, μέσα στο αυτοκίνητό του.
Οι συριακές Αρχές υποπτεύονται ότι οι δράστες είναι μέλη κρυφού πυρήνα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στην επαρχία της Νταράα.
Ο Μασαλαμέχ ήταν οπλαρχηγός του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) στις Ταξιαρχίες του Νότιου Μετώπου (της Συρίας).
Συμφιλιώθηκε με την κυβέρνηση, δηλαδή συνθηκολόγησε και υπέγραψε δήλωση, στα πλαίσια σχετικής πρωτοβουλίας συμφιλίωσης που είχε αναλάβει ο ρωσικός στρατός.
Χιλιάδες στασιαστές, συνήθως οι πιο μετριοπαθείς ιδεολογικά, συνθηκολόγησαν τα προηγούμενα χρόνια με τη συριακή κυβέρνηση, διευκολύνοντας έτσι την αποκατάσταση της κυβερνητικής εξουσίας σε εξεγερμένες περιοχές.
Η αμνηστία που έλαβαν από το καθεστώς της Δαμασκού για τη συμφιλίωσή τους τηρείται.























































