ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον, Νάιτζελ Φάρατζ,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνοιγμα στον ευρωσκεπτικιστή Νάιτζελ Φάρατζ κάνει ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον επισημαίνοντας ότι εξελέγησαν πολλοί από το Κόμμα του Brexit στο ευρωκοινοβούλιο.
Κι αυτό γιατί οι ευρωβουλευτές του Φάρατζ θα μπορούσαν να πιέσουν τις Βρυξέλλες να ξεκινήσουν εκ νέου τις συνομιλίες με το Λονδίνο για την αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε.
Οι δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού έρχονται λίγες ώρες μετά τις άκαρπες συνομιλίες που είχε χθες στο Εδιμβούργο με την πρωθυπουργό της Σκοτίας, Νίκολα Στέρτζον και την ίδια να προειδοποιεί ότι η χώρα οδεύει προς άτακτο Brexit.
Προκειμένου να αποχωρήσει η χώρα του, πάση θυσία, από την Ε.Ε έως την 31η Οκτωβρίου, ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στρητ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μη συμφωνίας.
Όπως σχολιάζουν πολιτικοί αναλυτές στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η κυβέρνηση του Λονδίνου επιστρατεύει το σχέδιο «Φόβος» προκειμένου να αλλάξει η Ε.Ε τους όρους της υπάρχουσας συμφωνίας, κάτι όμως που ήδη έχουν αποκλείσει οι Βρυξέλλες.
Προσεγγίζοντας τον Φάρατζ και το κόμμα του «Brexit», ο Τζόνσον θα μπορούσε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Βρετανό ευρωσκεπικιστή στην προσπάθεια του Λονδίνου να βγάλει τη χώρα από τη ευρωπαϊκή οικογένεια χωρίς συναινετικό διαζύγιο.
Βλέποντας όμως και τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι ναι μεν το κόμμα των Συντηρητικών έχει ενισχυθεί από τότε που ο Τζόνσον ανέλαβε την εξουσία, ωστόσο, σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, οι Τόρις θα μπορούσαν να απολέσουν έως και 48 έδρες στο κοινοβούλιο.
Το άνοιγμα του Βρετανού πρωθυπουργού προς τον ευρωσκεπτικιστή Φάρατζ γίνεται και με τις «ευλογίες» του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.























































