ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Συνιδρυτής της Χαμάς, ο Χασάν Γιουσέφ, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2,5 χρόνια σε ισραηλινή φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτή για συνομιλίες με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενο σκληρό Brexit που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή οικονομική αναταραχή, όπως δήλωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Ωστόσο, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η συμφωνία, που έχει ήδη συναφθεί για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, δεν είναι ανοικτή προς διαπραγμάτευση.
«Αλλά είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε για την πολιτική διακήρυξη», δήλωσε η Μίνα Αντρέεβα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.























































