ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας θα πρέπει να επιτρέψει στη Σκωτία τη διεξαγωγή ενός νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της, αν το σκωτσέζικο κοινοβούλιο ψηφίσει υπέρ της πραγματοποίησής του, δήλωσε ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας στο κόμμα.
Ο Τζον Μακντόνελ σημείωσε σε εκδήλωση στην οποία παρέστη στο περιθώριο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εδιμβούργου ότι το κόμμα του δεν θα πρέπει να προσπαθήσει να εμποδίσει τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, γράφει η Guardian, η οποία επικαλείται τις δηλώσεις του.
«Δεν θα πρέπει να εμποδίσουμε κάτι τέτοιο. Θα αφήσουμε τον λαό της Σκωτίας να αποφασίσει.
»Αυτό είναι δημοκρατία», σημείωσε ο Μακντόνελ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα.
Οι Σκωτσέζοι ψηφοφόροι θα υποστηρίξουν την ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα, το οποίο θέλουν να διεξαχθεί εντός των επόμενων δύο ετών, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και η οποία δίδει μια ένδειξη ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να καταρρεύσει λίγο μετά την αποχώρησή του από την ΕΕ.























































