ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν πέντε Γάλλοι τουρίστες για τον βιασμό 20χρονης Νορβηγίδας

Συνελήφθησαν πέντε Γάλλοι τουρίστες για τον βιασμό 20χρονης Νορβηγίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πέντε Γάλλοι συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Ισπανία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης Νορβηγίδας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπενιδρόμ (νοτιοανατολικά), ανακοίνωσε η ισπανική Αστυνομία.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους ερευνητές ότι οι νεαροί Γάλλοι την προσέγγισαν μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, προτού συναντηθεί μαζί τους έχοντας παρέα μια φίλη της.

Στη συνέχεια, έμεινε μόνη της με εκείνους στο εξοχικό που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους, όπου τη βίασαν.

Οι δύο φίλες από τη Νορβηγία μπόρεσαν να δώσουν στις Αρχές στοιχεία για την ταυτότητα των πέντε Γάλλων, ηλικίας 18-19 ετών, χάρη στα προφίλ τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας Γάλλος αστυνομικός πήρε μέρος στην επιχείρηση των Αρχών που οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων την Τετάρτη το πρωί, προτού εκείνοι αναχωρήσουν για τη Γαλλία, εξήγησε η ισπανική Αστυνομία.

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη», αναφερόμενα στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 18 ετών από πέντε Ισπανούς στην Παμπλόνα (βόρεια Ισπανία) το 2016.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Μύλος» με την ενεργειακή εκεχειρία: Ο Ζελένσκι αμφισβητεί τον Τραμπ και η Μόσχα λέει όχι στην εκεχειρία των 60 ημερών

Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν… επανάσταση – Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί

Ισπανία: Πέθανε η 87χρονη Μαρικάρμεν που έγινε σύμβολο του αγώνα κατά των εξώσεων

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε στο χέρι από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης κατά τη διάρκεια διαδήλωσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr