ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέντε Γάλλοι συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Ισπανία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης Νορβηγίδας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπενιδρόμ (νοτιοανατολικά), ανακοίνωσε η ισπανική Αστυνομία.
Η γυναίκα κατήγγειλε στους ερευνητές ότι οι νεαροί Γάλλοι την προσέγγισαν μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, προτού συναντηθεί μαζί τους έχοντας παρέα μια φίλη της.
Στη συνέχεια, έμεινε μόνη της με εκείνους στο εξοχικό που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους, όπου τη βίασαν.
Οι δύο φίλες από τη Νορβηγία μπόρεσαν να δώσουν στις Αρχές στοιχεία για την ταυτότητα των πέντε Γάλλων, ηλικίας 18-19 ετών, χάρη στα προφίλ τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
Ένας Γάλλος αστυνομικός πήρε μέρος στην επιχείρηση των Αρχών που οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων την Τετάρτη το πρωί, προτού εκείνοι αναχωρήσουν για τη Γαλλία, εξήγησε η ισπανική Αστυνομία.
Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη», αναφερόμενα στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 18 ετών από πέντε Ισπανούς στην Παμπλόνα (βόρεια Ισπανία) το 2016.























































