ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλία: Ο Ματέο Σαλβίνι ζητά πρόωρες εκλογές

Ιταλία: Ο Ματέο Σαλβίνι ζητά πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος και ηγέτης της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεπεραστούν οι διαφορές στον κυβερνητικό συνασπισμό, δηλώνοντας ότι αποτελεί μονόδρομο η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατό, κηρύσσοντας έτσι την διάλυση του κυβερνητικού συνασπισμού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σε συνέχεια σειρά συναντήσεων που είχε με πολιτικούς ηγέτες, ο Σαλβίνι ανέφερε ότι δήλωσε στον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε ότι η συμμαχία της Λέγκας και του κόμματος των Πέντε Αστεριών έχει καταρρεύσει και πως «θα πρέπει γρήγορα να δώσουμε πίσω την ετυμηγορία στους ψηφοφόρους».

Πρόσθεσε ότι το κοινοβούλιο μπορεί να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα ώστε να γίνουν τα απαραίτητα επόμενα βήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Η επιδίωξη «ολοκληρωτικής νίκης» εναντίον του Ιράν και των πληρεξουσίων του «δεν τελειώνει ποτέ»

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλουμε να είμαστε κυβερνώσα αριστερά και όχι αριστερά της διαμαρτυρίας»

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr