ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλβίνι προς Ρίτσαρντ Γκιρ: Εάν θες τόσο τους μετανάστες να τους πάρεις στη βίλα σου στο Χόλιγουντ

Σαλβίνι προς Ρίτσαρντ Γκιρ: Εάν θες τόσο τους μετανάστες να τους πάρεις στη βίλα σου στο Χόλιγουντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέο μέτωπο φρόντισε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και αρχηγός της ακροδεξιάς Λέγκας να ανοίξει- αυτή τη φορά με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Ο Αμερικανός ηθοποιός βρέθηκε στη Λαμπεντούζα και την Παρασκευή, επισκέφθηκε το πλοίο Open Arms ισπανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης, στο οποίο επιβαίνουν 160 μετανάστες.

Ο Γκιρ ζήτησε να επιτραπεί να αποβιβασθούν οι 160 μετανάστες και κάλεσε την ιταλική κυβέρνηση να μην τους δαιμονοποιεί.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Σαλβίνι, στο ύφος, που μας έχει συνηθίσει ο επίδοξος πρωθυπουργός.

«Καθώς ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος ανακοινώνει τα αιτήματά του για τους μετανάστες του Οpen Arms τον ευχαριστούμε:

»Θα μπορέσει να τους πάει όλους με το ιδιωτικό του τζετ στο Χόλιγουντ και να τους κρατήσει στις βίλες του» αναφέρει σε ανακοίνωση, που εξέδωσε μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γκιρ.

Οι μετανάστες διασώθηκαν σε διεθνή ύδατα και έχουν δικαίωμα να κατέβουν σε ασφαλές λιμάνι και να καταθέσουν αίτηση για άσυλο στην Ευρώπη, υποστηρίζει ο ιδρυτής της ισπανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν – Σκληρές δηλώσεις και απειλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr