ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα προσωρινής μετεγκατάστασης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής
CNN: Ο Ζελένσκι προσφέρει και εδαφικές παραχωρήσεις για την ειρήνη – Η μπάλα στο γήπεδο του Πούτιν
DW: Κύμα πτωχεύσεων επιχειρήσεων στη Γερμανία
Η NASA δημοσίευσε νέο χάρτη του Σύμπαντος: Το διαστημικό τηλεσκόπιο «SPHEREx» και τα 102 χρώματα του ουρανού
Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 2 Ιανουαρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένος να ψηφίσει υπέρ του νομοσχεδίου που φέρνουν η αντιπολίτευση και «αντάρτες» των Συντηρητικών, εμφανίζεται ο εγγονός του Ουίνστον Τσόρτσιλ, σερ Νίκολας Σόουμς, ο οποίος αναμένεται να τεθεί εκτός Συντηρητικού Κόμματος για την στάση του αυτή.
Ο σερ Σόουμς, γιος της νεότερης εκ των πέντε παιδιών του του Τσόρτσιλ, χρίστηκε ιππότης από την βασίλισσα Ελισάβετ το 2014 ενώ εκπροσωπεί στη Βουλή την εκλογική περιοχή του Μιντ Σάσεξ, νότια του Λονδίνου από το 1997.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ερωτηθεί αρκετές φορές για το τι θα έκανε ο παππούς του σχετικά με το Brexit, ερώτηση που έχει αρνηθεί να απαντήσει… ισάριθμες φορές.
Αντίθετα έχει πάρει θέση για το τι θα έκανε η άλλοτε πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, ηγέτης των Συντηρητικών Μάργαρετ Θάτσερ, λέγοντας πως «Εγγυώμαι πως η Μάργκαρετ Θάτσερ, δεν θα έβγαζε ποτέ την Μεγάλη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Θα ψηφίσω με βαριά καρδιά ενάντια στην κυβέρνηση σήμερα το βράδυ», είπε 71χρονος Σόουμς.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού κατέστησε σαφές ότι όσοι Συντηρητικοί βουλευτές ψηφίσουν ενάντια στην κυβέρνηση ή δηλώσουν αποχή στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου, τότε θα διαγραφούν από την κοινοβουλευτική ομάδα των Τόρις.






















































