ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Ανακοίνωσε την Πρωταπριλιά το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού: «Ξεκινάμε για την Ελπίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επεισοδιακή ήταν στη Βόρεια Μακεδονία η εθνική επέτειος της ανεξαρτησίας της. Η χώρα εορτάζει στις 8 Σεπτεμβρίου την απόσχισή της από τη Γιουγκοσλαβία.
Τα περισσότερα ΜΜΕ παραποίησαν τις δηλώσεις πρωθυπουργού και προέδρου της χώρας, οι οποίοι ενώ αναφέρθηκαν σε Βόρεια Μακεδονία τα κανάλια το μετέδωσαν ως σκέτο «Μακεδονία».
Συγκεκριμένα, η ημέρα μεταδόθηκε ως «επέτειος της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», σβήνοντας εντελώς το «Βόρεια», τόσο στο κανάλι Σίτελ, στο κανάλι 5, στο κανάλι Άλφα, στο κανάλι Τέλμα κ.ο.κ., όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Όπως σημειώνει η τηλεόραση Άλφα (alfa.mk) των Σκοπίων, κάτοικοι του χωριού Βολίνο του Δήμου Ντέμπρτσα, έκαναν διαδήλωση την ημέρα της ανεξαρτησίας φωνάζοντας συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών κυματίζοντας τις παράνομες σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας.
Το δημοσίευμα παρουσιάζει το συμβάν ως «δράμα» που εξελίχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αχρίδας, στο οποίο οδηγήθηκαν οι περισσότεροι των διαμαρτυρομένων επειδή έφεραν παράνομες σημαίες και δεν αναγνώριζαν την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία».























































