ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Τραμπ βομβάρδισε τη μεγαλύτερη γέφυρα του Ιράν - «Πολλά περισσότερα θα ακολουθήσουν»
Το Ιράν επικηρύσσει τους πιλότους του καταρριφθέντος αμερικανικού F-15E - Ένοπλες φυλές συμμετέχουν στην αναζήτηση
Η Χεζμπολάχ υιοθετεί τη ρωσική στρατηγική των drones στην Ουκρανία κατά του Ισραηλινού Στρατού
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
Δημοσκόπηση Pulse: Κολλημένη στο 25,5% η ΝΔ - Μόνο 8% κρίνει θετικά τα μέτρα της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την Τουρκία που το παρέλαβε και στο Ιράκ σκέφτονται να αγοράσουν το ρωσικό πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400.
Το ιρακινό κοινοβούλιο θα συζητήσει τη δημιουργία ενός μηχανισμού που θα βοηθήσει την κυβέρνηση να αγοράσει το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα, σύμφωνα με τον βουλευτή Αλί Αλ Μπιετζί.
Ενώ η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκία, για την παραλαβή από τη δεύτερη των S-400, παραμένει υψηλή και ενώ η ιρακινή κυβέρνηση αγωνίζεται να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, πολιτικές δυνάμεις στο Ιράκ πιέζουν τη Βαγδάτη να αποκτήσει τους S-400.
Ο βουλευτής Αλί Αλ Μπιετζί δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «το Ιράκ δεν ανήκει στις Ηνωμένες Πολιτείες» και ότι η ιρακινή κυβέρνηση είναι ελεύθερη να αποφασίσει από ποια χώρα θα αγοράζει όπλα.
«Δεν επιτρέπουμε καμία πίεση από τις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας ότι μαζί με άλλους βουλευτές θα προετοιμάσουν ένα νομοσχέδιο που θα βοηθά το υπουργείο Άμυνας να εξοπλίζεται με ό,τι χρειάζεται.
Ο ίδιος βουλευτής πρόσθεσε ότι μαζί με συναδέλφους του θα εργαστούν για να εκδιωχθούν τα ξένα στρατεύματα από το Ιράκ.






















































