ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Πακιστάν, Τζιχαντιστές, Χάμζα Μπιν Λάντεν,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαίωσε σήμερα Σάββατο ότι ο Χάμζα Μπιν Λάντεν, ο καταζητούμενος γιος και διάδοχος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, σκοτώθηκε.
Με επίσημη δήλωσή του ο Λευκός Οίκος, τρεις ημέρες μετά την 18η επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αναφέρει ότι ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν «σκοτώθηκε σε μια αντιτρομοκρατική επιχείριση των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή των Αφγανιστάν/Πακιστάν».
Ο Λευκό Οίκος τονίζει ότι ο φόνος του Χάμζα Μπιν Λάντεν δεν έχει μόνο συμβολική σημασία αλλά και πραγματική, αφού ως διάδοχος του πατέρα του «σχεδίαζε και διαπραγματευόταν με διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις».
Στην ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται πότε πραγματοποιήθηκε η επιχείριση.
Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο φόνος του Χάμζα Μπιν Λάντεν έγινε γνωστός τον Ιούλιο, ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δεν είχε προβεί σε επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα.
«Ο Χάμζα Μπιν Λάντεν, ο ανώτερος αξιωματούχος της Αλ Κάιντα και γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια μιας αμερικανικής αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην περιοχή του Αφγανιστάν/Πακιστάν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.























































