ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αφγανιστάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Πακιστάν, Τζιχαντιστές, Χάμζα Μπιν Λάντεν,


















































Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαίωσε σήμερα Σάββατο ότι ο Χάμζα Μπιν Λάντεν, ο καταζητούμενος γιος και διάδοχος του Οσάμα Μπιν Λάντεν, σκοτώθηκε.
Με επίσημη δήλωσή του ο Λευκός Οίκος, τρεις ημέρες μετά την 18η επέτειο του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, αναφέρει ότι ο γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν «σκοτώθηκε σε μια αντιτρομοκρατική επιχείριση των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή των Αφγανιστάν/Πακιστάν».
Ο Λευκό Οίκος τονίζει ότι ο φόνος του Χάμζα Μπιν Λάντεν δεν έχει μόνο συμβολική σημασία αλλά και πραγματική, αφού ως διάδοχος του πατέρα του «σχεδίαζε και διαπραγματευόταν με διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις».
Στην ανακοίνωση δεν ξεκαθαρίζεται πότε πραγματοποιήθηκε η επιχείριση.
Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο φόνος του Χάμζα Μπιν Λάντεν έγινε γνωστός τον Ιούλιο, ωστόσο, ο Λευκός Οίκος δεν είχε προβεί σε επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα.
«Ο Χάμζα Μπιν Λάντεν, ο ανώτερος αξιωματούχος της Αλ Κάιντα και γιος του Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε στη διάρκεια μιας αμερικανικής αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην περιοχή του Αφγανιστάν/Πακιστάν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.























































