ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πελόσι: Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να «κουκουλώσει» την υπόθεση της Ουκρανίας

Πελόσι: Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να «κουκουλώσει» την υπόθεση της Ουκρανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επικεφαλής των Δημοκρατικών στο Αμερικανικό Κογκρέσο Νάνσι Πελόσι κατηγόρησε τον Λευκό Οίκο ότι επιχείρησε να «κουκουλώσει» την ουκρανική υπόθεση καταχωρώντας, σύμφωνα με έναν μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, την καταγραφή του τηλεφωνήματος μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε έναν σέρβερ που εμπεριέχει απόρρητα ή ευαίσθητα περιεχόμενα.

«Πρόκειται για έναν ελιγμό με στόχο τη συγκάλυψη» της υπόθεσης, δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επικαλούμενη την καταγγελία του μάρτυρα.

Η Πελόσι, η οποία έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Κάπιτολ Χιλ, είπε επίσης ότι η έρευνα για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, την οποία ξεκίνησαν οι Δημοκρατικοί, θα επικεντρωθεί στην υπόθεση της Ουκρανίας και ότι άλλα περιστατικά κατά τα οποία ο μεγιστάνας ενδεχομένως να καταχράστηκε την εξουσία του θα εξεταστούν αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό

Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην υπερνοημοσύνη

ΕΟΤ: Πρωτιές της Ελλάδας σε κορυφαία τουριστικά βραβεία των ΗΠΑ

Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας

Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr