ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικητής των εκλογών στην Αυστρία ο Κουρτς με 37,1%

Νικητής των εκλογών στην Αυστρία ο Κουρτς με 37,1%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστρία, Εκλογές, Σεμπάστιαν Κουρτς,

Τη μεγάλη νίκη που πέτυχε το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του, κατά τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 29ης Σεπτεμβρίου στην Αυστρία, εκθείασε απευθυνόμενος το βράδυ σε εκατοντάδες οπαδούς του στα γραφεία του κόμματος, ο Αυστριακός πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος και πιθανόν εκ νέου επικεφαλής της προσεχούς κυβέρνησης στη χώρα, ο Σεμπάστιαν Κουρτς.

Εκφράζοντας επανειλημμένα ευχαριστίες στους ψηφοφόρους του, επανέλαβε πολλές φορές ότι μένει άφωνος από το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό του 37,1% (κατά 5,6 μονάδες αυξημένο σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές του Οκτωβρίου 2017), «που δεν το περιμέναμε», έπειτα από τέσσερις «δύσκολους» μήνες που μεσολάβησαν από τη διάλυση της προηγούμενης κυβέρνησης έως σήμερα που ο κόσμος επανεξέλεξε το Λαϊκό Κόμμα με ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Στη σύντομη ομιλία του, που συνοδεύονταν από τις έντονες επευφημίες των οπαδών και στελεχών του κόμματός του, ο Σεμπάστιαν Κουρτς έκανε λόγο για τη «μεγάλη εμπιστοσύνη» από την πλευρά των ψηφοφόρων και τη «μεγάλη ευθύνη» που αναλαμβάνει το κόμμα του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας: Τη Δευτέρα 15/06 ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην πλατεία 17ης Αυγούστου

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» – «Καταλαβαίνω τι σημαίνει να μη βγαίνει ο μήνας»

Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!

Ο… «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη

Αυτοδυναμία ή χανόμαστε; – Παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr