Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ντάουνινγκ Στριτ διαψεύδει ότι ο Μπόρις Τζόνσον «έβαλε χέρι» σε δημοσιογράφο πριν 20 χρόνια

Η Ντάουνινγκ Στριτ διαψεύδει ότι ο Μπόρις Τζόνσον «έβαλε χέρι» σε δημοσιογράφο πριν 20 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι καταγγελίες περί ανάρμοστης συμπεριφοράς σε δημοσιογράφο, πριν από 20 χρόνια, επισκίασαν την πρώτη μέρα του Μπόρις Τζόνσον στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος.

Μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Αμερικανίδα επιχειρηματία Τζένιφερ Άρκιουρι την περίοδο που ήταν δήμαρχος Λονδίνου, δύο νέες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υποχρεώνοντας την Ντάουνινγκ Στριτ να προβεί σε ανακοινώσεις διάψευσης.

Την καταγγελία έκανε πρώτη η δημοσιογράφος των «Sunday Times» Σάρλοτ Έντουαρντς, υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια ιδιωτικού δείπνου το 1999, ο νυν πρωθυπουργός – τότε δημοσιογράφος στο περιοδικό «Spectator» – της έπιασε το πόδι κάτω από το τραπέζι.

Σύμφωνα μάλιστα με την Έντουαρντς, το ίδιο ακριβώς έκανε στην ίδια εκδήλωση σε μία ακόμη γυναίκα.

Αρχικά, η Ντάουνινγκ Στριτ αρνήθηκε να σχολιάσει.

Στη συνέχεια ωστόσο, εκπρόσωπος του «Νο 10» περιορίστηκε να δηλώσει πως «οι κατηγορίες είναι αναληθείς».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Guardian», ο Τζόνσον είναι έξαλλος με τις καταγγελίες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το στενό του περιβάλλον ως «ανοησίες».

Είναι η δεύτερη φορά που πληροφορίες από την προσωπική ζωή του Τζόνσον τον φέρνουν σε δύσκολη θέση σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς κατηγορήθηκε ότι η πρώην σύντροφός του Άρκιουρι είχε ιδιαίτερη μεταχείριση όσο ο ίδιος ήταν δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Ακόμη υπό εξέταση οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά του εισαγγελέα του ΔΠΔ, παρά τις πληροφορίες περί απαλλαγής του

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Η Βρετανία έδωσε «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων σε επιχειρήσεις για τα Στενά του Ορμούζ

Σκωτία: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εισβολής σε ναύσταθμο με πυρηνικά υποβρύχια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr