ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Ματέο Ρέντσι,


















































Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
Η Μελίνα Ασλανίδου θυμάται τι της είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν «φύγει» και τι τη δίδαξε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσωπικό πλήγμα υπέστη ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, καθώς οι γονείς του καταδικάστηκαν σε φυλάκιση με αναστολή για μια υπόθεση πλαστών τιμολογίων.
Ένας δικαστής στην Φλωρεντία αποδέχθηκε το αίτημα του εισαγγελέα να επιβάλλει ποινές φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών στον Τιζιάνο Ρέντσι και στην Λάουρα Μποβόλι, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.
Οι γονείς του πρώην πρωθυπουργού, που στο παρελθόν λειτουργούσαν μια διαφημιστική εταιρεία, δικάζονταν για δύο τιμολόγια που εκδόθηκαν για δουλειές που οι εισαγγελείς τόνισαν πως δεν έγιναν ποτέ. Οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν ότι θα εφεσιβάλλουν την απόφαση.
Η καταδίκη ήρθε καθώς ο γερουσιαστής σήμερα Ρέντσι, προσπαθεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο.
Τον περασμένο μήνα αποσπάστηκε από το Δημοκρατικό Κόμμα (PD) για να ηγηθεί ενός νέου κόμματος, που παραμένει μέρος του κεντροαριστερού κυβερνητικού συνασπισμού.
Ο Ρέντσι, ο οποίος ηγήθηκε από το 2014 έως το 2016 μιας κυβέρνησης του PD, είχε οργανικό ρόλο στη δημιουργία του νέου κυβερνητικού συνασπισμού, που συγκροτήθηκε τον περασμένο μήνα, αφού η ακροδεξιά Λέγκα, με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, αποχώρησε από την προηγούμενη συμμαχία της με το Κίνημα 5 Αστέρων με την ελπίδα να προκαλέσει πρόωρες εκλογές.























































