ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώτος στόχος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στις 16.00 (ώρα Ελλάδας) στο συριακό Κουρδιστάν (βόρεια και ανατολική Συρία) ήταν το στρατόπεδο εκπαίδευσης της ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας YAT, που συγκρότησαν τα τελευταία χρόνια οι υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) με την υποστήριξη των ΗΠΑ.
Οι κομάντος των YAT εκπαιδεύτηκαν από τους Αμερικανούς και τους άλλους συμμάχους του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, για να διεξάγουν καταδρομικές επιχειρήσεις ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Προφανώς και οι Τούρκοι θεωρούν εξαιρετικά επικίνδυνους μαχητές τους άνδρες και τις γυναίκες των YAT, για αυτό και τους βομβάρδισαν πρώτους, επιχειρώντας να τους σκοτώσουν για να μην τους έχουν απέναντί τους στο πεδίο της μάχης.
Σε κάθε περίπτωση ο συμβολισμός είναι σαφής: Πρώτος στόχος των Τούρκων ήταν οι ειδικά εκπαιδευμένοι κυνηγοί των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι κομάντος να εντοπίζουν και να εξουδετερώνουν τους τζιχαντιστές ήταν οι πρώτοι που ήθελε ο Ερντογάν νεκρούς.























































