ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πηγή Ειρήνης - Στρατιωτική Επιχείρηση, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόλυτη καταδίκη του για την τουρκική εισβολή στην Συρία, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν καλώντας την την Τουρκία να τερματίσει το συντομότερο δυνατόν τις στρατιωτικές τις επιχειρήσεις.
«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη μονομερή στρατιωτική επίθεση στη Συρία και καλώ την Τουρκία να την τερματίσει το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος.
«Αυτός ο κίνδυνος που υπάρχει για να βοηθήσει το Ισλαμικό Κράτος να ανοικοδομήσει το χαλιφάτο του, είναι η ευθύνη που αναλαμβάνει η Τουρκία», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία.
Το Παρίσι κάλεσε επίσης το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών τον πρεσβευτή της Τουρκίας στη Γαλλία.























































