ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το «ξανθό γένος» μπλόκαρε στο Σ.Α. του ΟΗΕ ψήφισμα που αξίωνε τερματισμό της τουρκικής εισβολής

Το «ξανθό γένος» μπλόκαρε στο Σ.Α. του ΟΗΕ ψήφισμα που αξίωνε τερματισμό της τουρκικής εισβολής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Παρασκευή η Ρωσία μπλόκαρε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) το προσχέδιο, που συνέταξαν οι ΗΠΑ, μιας κοινής δήλωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας, με την οποία αξιωνόταν από την Τουρκία να τερματίσει τη στρατιωτική επιχείρησή της στη βόρεια Συρία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Η Μόσχα εμπόδισε τη διαδικασία για την έγκριση του κειμένου, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 22.30 ώρα Ελλάδας, αναφέρει μία από τις πηγές και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το προσχέδιο ψηφίσματος, το οποίο, στην αρχική εκδοχή του, ζητούσε από την Άγκυρα μονάχα να επιστρέψει στον δρόμο της διπλωματίας, παρά στα στρατιωτικά μέσα, τροποποιήθηκε, υιοθετώντας αυστηρότερο τόνο, έπεται από τις παρατηρήσεις κρατών μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Μάρκο Ρούμπιο: «Θαυμασμός και δέος» για την Ελλάδα από την Πνύκα με φόντο την Ακροπόλη

Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» – «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»

Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»

Ντόναλντ Τραμπ για Ιράν: «Κανείς δεν ξέρει ποιος στο καλό κυβερνά τη χώρα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr