ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θρίλερ» στον αέρα για το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας

«Θρίλερ» στον αέρα για το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε διπλή προσπάθεια προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ αναγκάστηκε να προχωρήσει αεροπλάνο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έφερε το πριγκιπικό ζευγάρι, Ουίλιαμ και Κέιτ Μιντλετον.

Τελικά επέστρεψε στη Λαχόρ λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Κέιτ ήταν καλά στην υγεία τους μετά την διπλή αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης του αεροπλάνου που τους μετέφερε στο Ισλαμαμπάντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον, πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Πακιστάν και «την πιο περίπλοκη περιοδεία» του ζευγαριού μέχρι σήμερα εξαιτίας των πολιτικών εντάσεων και των προβλημάτων ασφαλείας στην περιοχή.

Το τελευταίο διάστημα το κλίμα μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας είναι «πολεμικό» εξαιτίας της διαφιλονικούμενης περιοχής του Κασμίρ.

Πρόσφατα, η Ινδία απέσυρε το ειδικό εδαφικό καθεστώς μερικής αυτονομίας που είχε αποδώσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η πακιστανική κυβέρνηση θα διαθέσει περισσότερους από 1.000 αστυνομικούς για την φύλαξη του δεύτερου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της συζύγου του κατά την διάρκεια των μετακινήσεων του ζευγαριού στην χώρα.

Πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου επισκέφθηκαν την ισλαμική χώρα.

Το 2006 ο πρίγκιπας Κάρολος με την δεύτερη σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο ταξίδι τους στο Πακιστάν δεν πήραν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, τον 5χρονο πρίγκιπα Γεώργιο, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μόλις 1,5 έτους πρίγκιπα Λούις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;

Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr